Vetropark Kovačica
Vi ste ovde: Naslovna :: O nama :: Investitori

Aktuelnosti

01.11.2019

Kompanija "Electrawinds K-Wind" doo Kovačica raspisala javni poziv za finansiranje projekata udruženja i organizacija sa područja opštine KovačicaČitaj dalje »

05.04.2017

Procena uticaja predviđenog vetroparka Kovačica, na životnu sredinu i društveno okruženje dostupna u postupku javnog uvida.Čitaj dalje » European Bank for Reconstruction and Development »

Vetar u leđa srpskoj privredi

U kompaniji "Dženeral elektrik" srpskom premijeru u Vašingtonu potvrdili su da planiraju ambiciozne investicije u energetski sektor Srbije – od rudarstva i gasa do obnovljivih izvora... Čitaj dalje »

Održana je javna prezentacija projekta izgradnje vetroparka Kovačica u opštini Kovačica

Prezentacija

Javna prezentacija projekta izgradnje vetroparka Kovačica je održana u opštini Kovačica sa ciljem da se gradjani informišu o samom projektu kao i tehničkim celinama i aspektima kako upravljanja tako i izgradnje projekta... Čitaj dalje »

Predstavljen detaljan plan transportnih maršuta

Ruta Gradjani su upoznati i sa potencijalnim oštećenjima koja mogu nastati usled rekonstrukcije puteva i izgradnje temelja vetrogeneratora. Takodje je predstavljen detaljan plan transportnih maršuta kao i mogućnostima za stvaranje zakašnjenjenja na magistralnim putevima i prilazima... Čitaj dalje »

Predstavljen Žalbeni mehanizam

Građanima je predstavljen i žalbeni mehanizam tokom izgradnje radi nadoknade eventualnih šteta koje mogu nastati. Navadeni su i primeri nadoknade štete koji su nastali usled uzorkovanja zemljišta za potrebe izrade geotehničkog elaborata gde su vlasnici zemljišta adekvatno kompezovani i šteta sanirana... Žalbeni mehanizam »

Investitori

Od samog početka privredno društvo New Energy Solutions dooiz Beograda (NES) je stub uspešnog razvoja projekta i ima finansijsku podršku partnera sa već dokazanom stručnošću i uspehom u realizaciji projekata obnovljivih izvora energije.

NES je kompanija posvećena pružanju konsultantskih usluga i pronalaženju kreativnih rešenja u oblastima obnovljivih izvora energije, ekologije i održivog razvoja. Naš tim stručnjaka je posvećen postizanju vrhunskih rezultata u razvoju projekata iz obnovljivih izvora energije

Sarađujemo sa širokim spektrom partnera, od državnih organa do samih vlasnika zemljišta, operatora prenosnog sistema, nadležnih institucija za zaštitu životne sredine, lokalne zajednice kao i sa predstavnicima zainteresovanih nevladinih organizacija.

Naš tim je sposoban da realizuje projekat objedinjujući sve neophodne procese (tehničke, inženjerske, pravne, finansijske procese, kao i zaštitu životne sredine).

New energy solution Electra Winds

Copyright © 2019 - All Rights Reserved - Vetropark Kovačica